PR.Osbeck

Jönköpings län

Information

601110-XXXX är organisationsnummer för företaget PR.Osbeck. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PR.Osbeck är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tranås som är den kommunen som PR.Osbeck finns i.

PR.Osbeck har varit registrerat sedan 1996-06-19 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PR.Osbeck så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

PR.Osbeck är och det finns flera bolag i Tranås som också är .

Firmatecknare för PR.Osbeck är följande:

Vill ni komma i kontakt med PR.Osbeck så kan ni göra det på telefon genom 0140-62022 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av varor och tjänster inom reklambranschen samt produktion av varor inom arbetsområdet.

Det finns olika personer som har en koppling med PR.Osbeck och det är Osbeck, Leif Olov som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,