Hyltbergs Mureri o Kakelugnar

Jönköpings län

Information

610423-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hyltbergs Mureri o Kakelugnar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hyltbergs Mureri o Kakelugnar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tranås som är den kommunen som Hyltbergs Mureri o Kakelugnar finns i.

Hyltbergs Mureri o Kakelugnar har varit registrerat sedan 1986-01-15 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hyltbergs Mureri o Kakelugnar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Hyltbergs Mureri o Kakelugnar är och det finns flera bolag i Tranås som också är .

Firmatecknare för Hyltbergs Mureri o Kakelugnar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hyltbergs Mureri o Kakelugnar så kan ni göra det på telefon genom 010-2865212 eller genom brev på följande adress:

Murningsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Hyltbergs Mureri o Kakelugnar och det är Hyltberg, Per Anders som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,