Lyckoslanten Kommanditbolag

Jönköpings län

Information

Lyckoslanten Kommanditbolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Tranås som är den kommunen där Lyckoslanten Kommanditbolag finns. I Tranås så finns det många olika Kommanditbolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Lyckoslanten Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Lyckoslanten Kommanditbolag har haft sedan 2008-08-28. Lyckoslanten Kommanditbolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lyckoslanten Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hubbarpsv. 20 B, 573 40, Tranås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0140-50110.

Tranås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Lyckoslanten Kommanditbolag har idag 969634-9290 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Lyckoslanten Kommanditbolag

Uppfödning och tävlingsverksamhet med travhästar.

I Lyckoslanten Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kraft, Göran Bertil Ivar som är född 1942 och har titeln Komplementär, Karlsson, Per Jonny som är född 1940 och har titeln Kommanditdelägare, .