Handelsbolag Skafferiet i Tranås/Jönköping

Jönköpings län

Information

Handelsbolag Skafferiet i Tranås/Jönköping är ett företag som finns i Tranås. I Handelsbolag Skafferiet i Tranås/Jönköping finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bertilsson, Jessica Jennie Marita som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Fransson, Mattias Thomas som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Landrud, Karl Gustav David som är född 1946 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolag Skafferiet i Tranås/Jönköping så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolag Skafferiet i Tranås/Jönköping på telefon 0140-19567.

Cafeverksamhet och lite butiksförsäljning

Idag är Handelsbolag Skafferiet i Tranås/Jönköping av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolag Skafferiet i Tranås/Jönköping är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Tranås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Handelsbolag Skafferiet i Tranås/Jönköping innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-08-30 och Handelsbolag Skafferiet i Tranås/Jönköping är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolag Skafferiet i Tranås/Jönköping så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Handelsbolag Skafferiet i Tranås/Jönköping har 969728-9545 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.