PI Service

Jönköpings län

Information

470314-XXXX är organisationsnummer för bolaget PI Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PI Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tranås som är den kommunen som PI Service finns i.

PI Service har varit registrerat sedan 1994-06-27 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PI Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

PI Service är och det finns flera bolag i Tranås som också är .

Firmatecknare för PI Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med PI Service så kan ni göra det på telefon genom 0140-18908 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsskötsel, städning, fönsterputs, trädgårds- och lantbruksanläggning samt skogsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med PI Service och det är Karlsson, Per Inge som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,