Monas Hårvård

Jönköpings län

Information

470623-XXXX är organisationsnummer för företaget Monas Hårvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Monas Hårvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tranås som är den kommunen som Monas Hårvård finns i.

Monas Hårvård har varit registrerat sedan 1982-10-22 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Monas Hårvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Monas Hårvård är och det finns flera bolag i Tranås som också är .

Firmatecknare för Monas Hårvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Monas Hårvård så kan ni göra det på telefon genom 0140-30073 eller genom brev på följande adress:

Hårvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Monas Hårvård och det är Frank, Mona Elisabet som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,