GK - Hushållsservice i Tranås

Jönköpings län

Information

470830-XXXX är organisationsnummer för bolaget GK - Hushållsservice i Tranås. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GK - Hushållsservice i Tranås är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tranås som är den kommunen som GK - Hushållsservice i Tranås finns i.

GK - Hushållsservice i Tranås har varit registrerat sedan 2000-06-19 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för GK - Hushållsservice i Tranås så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

GK - Hushållsservice i Tranås är och det finns flera bolag i Tranås som också är .

Firmatecknare för GK - Hushållsservice i Tranås är följande:

Vill ni komma i kontakt med GK - Hushållsservice i Tranås så kan ni göra det på telefon genom 0140-17371 eller genom brev på följande adress:

Service och underhåll av hushållsmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med GK - Hushållsservice i Tranås och det är Glad, Björn Ryan som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,