CENTRUM TOBAK TRANÅS

Jönköpings län

Information

510601-XXXX är organisationsnummer för bolaget CENTRUM TOBAK TRANÅS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CENTRUM TOBAK TRANÅS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tranås som är den kommunen som CENTRUM TOBAK TRANÅS finns i.

CENTRUM TOBAK TRANÅS har varit registrerat sedan 2009-07-22 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för CENTRUM TOBAK TRANÅS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-04.

CENTRUM TOBAK TRANÅS är och det finns flera bolag i Tranås som också är .

Firmatecknare för CENTRUM TOBAK TRANÅS är följande:

Vill ni komma i kontakt med CENTRUM TOBAK TRANÅS så kan ni göra det på telefon genom 0380-10346 eller genom brev på följande adress:

Spel och tobaksbutik som bedrivs på Storgatan i Tranås.

Det finns olika personer som har en koppling med CENTRUM TOBAK TRANÅS och det är Polloshka, Nanije som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,