Wahlgrens Byggservice

Jönköpings län

Information

Wahlgrens Byggservice hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Tranås som är den kommunen där Wahlgrens Byggservice finns. I Tranås så finns det många olika Enskild firma och i Jönköpings län så finns det ännu fler Enskild firma. Wahlgrens Byggservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Wahlgrens Byggservice har haft sedan 1994-01-01. Wahlgrens Byggservice har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Wahlgrens Byggservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0140-30312.

Tranås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Wahlgrens Byggservice har idag 520528-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Wahlgrens Byggservice

Byggnadsrörelse.

I Wahlgrens Byggservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wahlgren, Lars-Eric som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .