Aktiebolaget Oscar Wigén

Jönköpings län

Information

Aktiebolaget Oscar Wigén hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Tranås som är den kommunen där Aktiebolaget Oscar Wigén finns. I Tranås så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Oscar Wigén tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Oscar Wigén har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Oscar Wigén har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Oscar Wigén så kan ni göra det genom att skicka er post till Hjälmarydsv. 1, 573 38, Tranås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0140-385200.

Tranås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget Oscar Wigén Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Oscar Wigén har idag 556010-9430 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bejnö, Leif Evert Magnus -Chilléen-Jansen, Jan Peter -Gustafsson, Jan Erik Håkan -Johansson, Anna Camilla Maria -Welin, Sven Gustav Åke Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Oscar Wigén

Bolaget ska bedriva tillverkning av och handel med pälsvaror, hattar och mössor samt därmed förenlig verksamhet, omfattande också fastighetsförvaltning.

I Aktiebolaget Oscar Wigén så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Jan Erik Håkan som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Friman, Rolf Daniel som är född 1967 och har titeln VD, Friman, Rolf Daniel som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Chilléen-Jansen, Jan Peter som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bejnö, Leif Evert Magnus som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anna Camilla Maria som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamotWelin, Sven Gustav Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Stenqvist, Anders Jerker som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor.