Aktiebolaget Tranås Industrifastigheter

Jönköpings län

Information

Aktiebolaget Tranås Industrifastigheter är en verksamhet som finns i Tranås. I Aktiebolaget Tranås Industrifastigheter finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carp, Olof Sören som är född 1954 och har titeln Extern VD, Ottosson, Gunnar Cilas som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Färnemyhr, Bengt Håkan Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Gärskog, Lars-Egerth Ingemar som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Spendler, Christer som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulfsbo, Per Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotBroman, Boo Johan Ernst som är född 1976 och har titeln Suppleant, Edman, Catarina Inger Margareta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Mikael Anders som är född 1981 och har titeln SuppleantSundström, Bo Yngve som är född 1937 och har titeln SuppleantThiele, Björn Günther som är född 1961 och har titeln SuppleantStenqvist, Anders Jerker som är född 1972 och har titeln RevisorPeterson, Lars Eskil som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantJohansson, Sven Åke Krister som är född 1945 och har titeln LekmannarevisorSjöström, Karl-Göran Reinhold som är född 1948 och har titeln LekmannarevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Tranås Industrifastigheter så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Tranås Industrifastigheter på telefon 0140-384950.

Bolaget skall inom Tranås kommun äga, förvärva, avyttra, uppföra samt förvalta lokaler för näringsverksamhet och industri- fastigheter.

Idag är Aktiebolaget Tranås Industrifastigheter av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Tranås Industrifastigheter är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Tranås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Tranås Industrifastigheter innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Tranås Industrifastigheter är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1981-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Tranås Industrifastigheter så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Carp, Olof Sören -Ottosson, Gunnar Cilas

Aktiebolaget Tranås Industrifastigheter har 556020-9222 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.