Aktiebolaget Tranås Rostfria

Jönköpings län

Information

Aktiebolaget Tranås Rostfria är ett av många verksamheter som finns i Tranås. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Tranås Rostfria finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Tranås Rostfria är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Tranås Rostfria som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1946-01-11. Men sedan 1980-01-01 så har Aktiebolaget Tranås Rostfria varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rundelg. 2, 573 35, Tranås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Tranås Rostfria så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0140-385060.

Tranås arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Tranås Rostfria ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Tranås Rostfria. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall idka utveckling, tillverkning och handel med hygien-, vård- och skyddsventilationsprodukter jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Tranås Rostfria är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Franzén, Hans Erik -Franzén, Jan Henrik Mattias.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Tranås Rostfria och det är följande personer, Franzén, Jan Henrik Mattias som är född 1968 och har titeln VD, Franzén, Jan Henrik Mattias som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Franzén, Hans Erik som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Bo Olof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Bo Göran Mikael som är född 1949 och har titeln Revisor, Wiss, Jan Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant.ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Tranås Rostfria är 556046-6129.