Data & Kontorsbutiken i Tranås Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Data & Kontorsbutiken i Tranås Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tranås här finns det många olika Aktiebolag. Data & Kontorsbutiken i Tranås Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Tranås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Data & Kontorsbutiken i Tranås Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556059-9705.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0140-385100 alternativt besöka eller skicka post till Data & Kontorsbutiken i Tranås Aktiebolag på följande adress Storg. 55, 573 32, Tranås.

Data & Kontorsbutiken i Tranås Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Data & Kontorsbutiken i Tranås Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Jakobsson, Nils Östen Kenneth som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . Karlsson, Anne Kristiina som är född 1952 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av datorer, datatillbehör, administrativa datasystem, kontorsmaskiner, telekommunikation samt kontorsmaterial, installationer av datorer och datatillbehör, datautbildning, datakonsulttjänster, utveckling av administrativa system, samt därmed förenlig verksamhet.