m-line AB

Jönköpings län

Information

556062-7977 är organisationsnummer för företaget m-line AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som m-line AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tranås som är den kommunen som m-line AB finns i.

m-line AB har varit registrerat sedan 1956-03-05 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för m-line AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

m-line AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tranås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för m-line AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med m-line AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8195090 eller genom brev på följande adress:
Båtsmansg. 1, 566 35, Habo

Bolaget skall bedriva utveckling och handel med mediaprodukter, förmedling av varor och tjänster i anslutning därtill samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med m-line AB och det är Svensson, Ulf Holger som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiksten, Siv Berit Wiktoria som är född 1954 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Göran Mikael som är född 1949 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor,