Tranås Bosättning Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Tranås Bosättning Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Tranås som är den kommunen där Tranås Bosättning Aktiebolag finns. I Tranås så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tranås Bosättning Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Tranås Bosättning Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Tranås Bosättning Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tranås Bosättning Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 32, 573 32, Tranås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0140-14110.

Tranås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Tranås Bosättning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tranås Bosättning Aktiebolag har idag 556106-5128 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tranås Bosättning Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av glas, porslin, husgeråd och presentartiklar och därmed förenlig verksamhet.

I Tranås Bosättning Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Platenius, Maria Helene Kristina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Fritiofsson, Karl Håkan som är född 1937 och har titeln Suppleant, Svensson, Karl Anders Sören som är född 1950 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .