Tranås Sport Aktiebolag (Intersport)

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Tranås Sport Aktiebolag (Intersport). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tranås här finns det många olika Aktiebolag. Tranås Sport Aktiebolag (Intersport) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Tranås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Tranås Sport Aktiebolag (Intersport) är momsregistrerat sedan1978-01-01 och har organisationsnummer 556198-7776.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0140-12529 alternativt besöka eller skicka post till Tranås Sport Aktiebolag (Intersport) på följande adress Storg. 24, 573 32, Tranås.

Tranås Sport Aktiebolag (Intersport) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Tranås Sport Aktiebolag (Intersport) så sitter följande personer i styrelsen: , , Palmér, Kerstin Margit Ros-Mari som är född 1938 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva handel med sport- och fritidsartiklar samt utöva därmed förenlig verksamhet.