Leddamålen Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556208-8947 är organisationsnummer för verksamheten Leddamålen Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Leddamålen Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tranås som är den kommunen som Leddamålen Aktiebolag finns i.

Leddamålen Aktiebolag har varit registrerat sedan 1981-02-27 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Leddamålen Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Leddamålen Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Tranås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Leddamålen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Leddamålen Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0140-12766 eller genom brev på följande adress:
Tranås Säteri, 573 93, Tranås

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, värdepapper, övrig lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Leddamålen Aktiebolag och det är Stockhaus-Åberg, Victor Johan som är född 1924 och har titeln Ordinarie ledamot, Backman, Ulf Lars som är född 1959 och har titeln Suppleant, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,