JOLEK i Tranås Aktiebolag

Jönköpings län

Information

JOLEK i Tranås Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Tranås som är den kommunen där JOLEK i Tranås Aktiebolag finns. I Tranås så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. JOLEK i Tranås Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket JOLEK i Tranås Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. JOLEK i Tranås Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till JOLEK i Tranås Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Åviksv. 6, 573 43, Tranås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0140-13035.

Tranås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är JOLEK i Tranås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

JOLEK i Tranås Aktiebolag har idag 556217-7690 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Petersson, Gullan Lise-Lottie är den som för stunden ansvarar för JOLEK i Tranås Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av produkter och förnödenheter till industrin såsom arbetsbord, stegar, ställningar mm, samt försäljning av varor till detaljhandeln, såsom leksaker, kläder mm och därmed förenlig verksamhet.

I JOLEK i Tranås Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Petersson, Gullan Lise-Lottie som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Nina Sanna Lise-Lottie som är född 1988 och har titeln Suppleant, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisor, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .