CBR Service Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva service, reparationer och försäljning av hydraulmaskiner, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CBR Service Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tranås så är CBR Service Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Tranås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tranås och i Jönköpings län. Redan 1987-02-10 så skapades CBR Service Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel CBR Service Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

CBR Service Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556291-6832 är organisationsnummret för företaget som finns i Tranås.

Just nu är CBR Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med CBR Service Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0140-65097 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom CBR Service Aktiebolag är Rylander, Conny Henry Gösta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Rylander, Birgitta Maria som är född 1945 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Göran Mikael som är född 1949 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .