Gustavssons Åkeri i Tranås Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tranås och Gustavssons Åkeri i Tranås Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Gustavssons Åkeri i Tranås Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Gustavssons Åkeri i Tranås Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Gustavssons Åkeri i Tranås Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-03-09. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Tranås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Gustavssons Åkeri i Tranås Aktiebolag ska trivas.

Gustavssons Åkeri i Tranås Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tranås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är åkerirörelse, flisverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gustavssons Åkeri i Tranås Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Gustavssons Åkeri i Tranås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tranås.

Vill man komma i kontakt med Gustavssons Åkeri i Tranås Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0140-17560.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Gustavssons Åkeri i Tranås Aktiebolag är Gustafsson, Göran Åke som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Åke Gideon Hilding som är född 1931 och har titeln Suppleant, Wiss, Jan Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, Fredriksson, Gert Uno som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Gustavssons Åkeri i Tranås Aktiebolag har 556294-8355 som sitt organisationsnummer.