Donnia Skinn Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Donnia Skinn Aktiebolag är ett bolag som finns i Tranås. I Donnia Skinn Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ugrinovski, Tome som är född 1943 och har titeln VD, Ugrinovski, Tome som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ugrinovski, Filip som är född 1975 och har titeln Suppleant, Wiss, Jan Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, Svensson, Kenneth Sören som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Donnia Skinn Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Donnia Skinn Aktiebolag på telefon 0140-56355.

Bolaget skall bedriva konsultationsverksamhet i frågor rörande skinnberedning, förmedling av skinn, samt även förvalta fast och lös egendom och utöva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Donnia Skinn Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Donnia Skinn Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Tranås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Donnia Skinn Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Donnia Skinn Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Donnia Skinn Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Donnia Skinn Aktiebolag har 556367-9496 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.