BoButiken i Tranås Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling)

Jönköpings län

Information

BoButiken i Tranås Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) är ett av många företag som finns i Tranås. Det är nämligen den kommunen som BoButiken i Tranås Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

BoButiken i Tranås Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

BoButiken i Tranås Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1991-08-07. Men sedan 1991-01-01 så har BoButiken i Tranås Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 43, 573 32, Tranås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BoButiken i Tranås Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0140-386980.

Tranås arbetar för att företag som BoButiken i Tranås Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BoButiken i Tranås Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling). Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BoButiken i Tranås Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) är följande:
Firman tecknas var för sig av -Larsson, Lars-Gunnar -Larsson, Yvonne Elisabeth.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BoButiken i Tranås Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) och det är följande personer, Larsson, Lars-Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Yvonne Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Gert Uno som är född 1952 och har titeln Revisor, Svensson, Kenneth Sören som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för BoButiken i Tranås Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) är 556428-8149.