TWS Motor AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tranås och TWS Motor AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och TWS Motor AB är ett av dem. Statusen för TWS Motor AB är att Bolaget är inaktivt.

TWS Motor AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-07-22. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Tranås där bolaget finns i jobbar för att bolag som TWS Motor AB ska trivas.

I Tranås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med fordon och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TWS Motor AB inte är momsregistrerat.

Idag är TWS Motor AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tranås.

Vill man komma i kontakt med TWS Motor AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0140-56820.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med TWS Motor AB är Wik, Stefan David som är född 1959 och har titeln Extern VD, Rudbäck, Per Frederik Gabriel som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekstrand, Henrik Thorstensson som är född 1960 och har titeln Suppleant, Johansson, Curt Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

TWS Motor AB har 556489-7568 som sitt organisationsnummer.