Karlssons Fastighetsrenovering i Tranås Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Karlssons Fastighetsrenovering i Tranås Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Tranås. Det är nämligen den kommunen som Karlssons Fastighetsrenovering i Tranås Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Karlssons Fastighetsrenovering i Tranås Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Karlssons Fastighetsrenovering i Tranås Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1994-08-30. Men sedan 1994-01-01 så har Karlssons Fastighetsrenovering i Tranås Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Erik Geetes g. 74, 573 40, Tranås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Karlssons Fastighetsrenovering i Tranås Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0140-56130.

Tranås arbetar för att verksamheter som Karlssons Fastighetsrenovering i Tranås Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Karlssons Fastighetsrenovering i Tranås Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva fastighetsrenovering, byggnadsrörelse, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Karlssons Fastighetsrenovering i Tranås Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Karlssons Fastighetsrenovering i Tranås Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Kent Roland Knut som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Thommy Roland som är född 1974 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Gert Uno som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Karlssons Fastighetsrenovering i Tranås Aktiebolag är 556491-1674.