Marknadsutveckling i Tranås Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva handel med aktier och andra värdepapper, förvaltning av samt handel med antikviteter, frimärken och konst, fastighetsförvaltning och förmedling, konsultverksamhet inom marknadsutveckling, ledarutveckling, grupputveckling och individuell coaching, handel med konsumentinriktade produkter i parti och minut huvudsakligen avseende kapitalvaror såsom radio, TV och vitvaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Marknadsutveckling i Tranås Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tranås så är Marknadsutveckling i Tranås Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Tranås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tranås och i Jönköpings län. Redan 1996-09-18 så skapades Marknadsutveckling i Tranås Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Marknadsutveckling i Tranås Aktiebolag har haft det sedan 2003-04-03.

Marknadsutveckling i Tranås Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-05-01

556534-4156 är organisationsnummret för företaget som finns i Tranås.

Just nu är Marknadsutveckling i Tranås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Marknadsutveckling i Tranås Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0140-19660 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Marknadsutveckling i Tranås Aktiebolag är Benjaminsson, Göran Peter som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Benjaminsson, Hans Fredrik som är född 1979 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Göran Mikael som är född 1949 och har titeln Revisor, Wiss, Jan Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .