Fotografen Millestad i Tranås AB

Jönköpings län

Information

556562-0035 är organisationsnummer för företaget Fotografen Millestad i Tranås AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fotografen Millestad i Tranås AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tranås som är den kommunen som Fotografen Millestad i Tranås AB finns i.

Fotografen Millestad i Tranås AB har varit registrerat sedan 1998-11-06 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fotografen Millestad i Tranås AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Fotografen Millestad i Tranås AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tranås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fotografen Millestad i Tranås AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fotografen Millestad i Tranås AB så kan ni göra det på telefon genom 0140-12957 eller genom brev på följande adress:
Storg. 37, 573 32, Tranås

Bolaget skall bedriva fotolab, fotoateljé och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fotografen Millestad i Tranås AB och det är Millestad, Leif Georg som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Millestad, Erika Maria som är född 1976 och har titeln Suppleant, Wiss, Jan Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor,