Birger Olsson Tranås AB (FASTIGHETSBYRÅN SWEDBANK)

Jönköpings län

Information

Birger Olsson Tranås AB (FASTIGHETSBYRÅN SWEDBANK) hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Tranås som är den kommunen där Birger Olsson Tranås AB (FASTIGHETSBYRÅN SWEDBANK) finns. I Tranås så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Birger Olsson Tranås AB (FASTIGHETSBYRÅN SWEDBANK) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Birger Olsson Tranås AB (FASTIGHETSBYRÅN SWEDBANK) har haft sedan 1999-01-01. Birger Olsson Tranås AB (FASTIGHETSBYRÅN SWEDBANK) har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Birger Olsson Tranås AB (FASTIGHETSBYRÅN SWEDBANK) så kan ni göra det genom att skicka er post till SMEDSTORP 2, 573 92, Tranås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0140-18050.

Tranås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Birger Olsson Tranås AB (FASTIGHETSBYRÅN SWEDBANK) Privat, ej börsnoterat.

Birger Olsson Tranås AB (FASTIGHETSBYRÅN SWEDBANK) har idag 556562-2536 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Birger Olsson Tranås AB (FASTIGHETSBYRÅN SWEDBANK)

Bolaget skall bedriva travverksamhet genom att äga travhästar, entreprenadverksamhet inom skog och mark och därmed förenlig verksamhet.

I Birger Olsson Tranås AB (FASTIGHETSBYRÅN SWEDBANK) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Ernst Birger som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Lilian Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Svensson, Karl Anders Sören som är född 1950 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .