Kjell's Bowling & MC-Service AB

Jönköpings län

Information

I Tranås finns det ett Aktiebolag som heter Kjell's Bowling & MC-Service AB. Det finns flera bolag som liknar Kjell's Bowling & MC-Service AB i Jönköpings län. Tranås är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1999-06-14 så har Kjell's Bowling & MC-Service AB varit registrerat. Idag är Kjell's Bowling & MC-Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Tranås.

Vill man komma i kontakt med Kjell's Bowling & MC-Service AB så kan man gör det genom att posta ett brev till SOFIA DAHLBERGS GATA 12, 573 37, Tranås. Vi ni istället prata med Kjell's Bowling & MC-Service AB så kan ni göra det på .

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultationer inom bowlingbranschen samt serviceverksamhet, reservdels- försäljning och nyförsäljning inom motorcykelbranschen och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Karlsson, Kjell Sören som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bank, Anita Margareta som är född 1938 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Göran Mikael som är född 1949 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Kjell's Bowling & MC-Service AB har 556571-2907 som sitt organisationsnummer.