Tom Ekströms Bygg AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse samt idka därmed förenlig verksamghet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tom Ekströms Bygg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tranås så är Tom Ekströms Bygg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Tranås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tranås och i Jönköpings län. Redan 2000-07-27 så skapades Tom Ekströms Bygg AB och företaget är har F-skattsedel Tom Ekströms Bygg AB har haft det sedan 2000-09-01.

Tom Ekströms Bygg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-09-01

556593-8684 är organisationsnummret för företaget som finns i Tranås.

Just nu är Tom Ekströms Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Tom Ekströms Bygg AB så går det att nå dem via telefon på 0140-65050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tom Ekströms Bygg AB är Ekström, Tom Birger som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lifström, Jessica Karin Elisabeth som är född 1972 och har titeln Suppleant, Svensson, Karl Anders Sören som är född 1950 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .