Målviken Skog Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tranås och Målviken Skog Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Målviken Skog Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Målviken Skog Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Målviken Skog Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2001-04-06. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Tranås där företaget finns i jobbar för att företag som Målviken Skog Aktiebolag ska trivas.

Målviken Skog Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-04-13. I Tranås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tjänster inom byggnadsbranschen och skogsbranschen, handel med byggmaterial och skogsprodukter, konsthantverks- och skrivtjänster och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Målviken Skog Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-04-13.

Idag är Målviken Skog Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Tranås.

Vill man komma i kontakt med Målviken Skog Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0140-71071.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Målviken Skog Aktiebolag är Målevik, Roland Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Målevik, Ingrid Margareta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor, .

Målviken Skog Aktiebolag har 556608-5428 som sitt organisationsnummer.