LPN-ÄNG Fastighetsskötsel o entreprenad AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva skötsel och förvaltning av fastigheter och byggnadsentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LPN-ÄNG Fastighetsskötsel o entreprenad AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tranås så är LPN-ÄNG Fastighetsskötsel o entreprenad AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Tranås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tranås och i Jönköpings län. Redan 2001-09-21 så skapades LPN-ÄNG Fastighetsskötsel o entreprenad AB och verksamheten är har F-skattsedel LPN-ÄNG Fastighetsskötsel o entreprenad AB har haft det sedan 2001-10-16.

LPN-ÄNG Fastighetsskötsel o entreprenad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-10-16

556615-8498 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tranås.

Just nu är LPN-ÄNG Fastighetsskötsel o entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med LPN-ÄNG Fastighetsskötsel o entreprenad AB så går det att nå dem via telefon på 070-3396645 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom LPN-ÄNG Fastighetsskötsel o entreprenad AB är Äng, Leif Sven-Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Äng, Pierre Olov Nicklas som är född 1970 och har titeln Suppleant, Svensson, Karl Anders Sören som är född 1950 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .