Panograf AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tranås och Panograf AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Panograf AB är ett av dem. Statusen för Panograf AB är att Bolaget är aktivt.

Panograf AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-10-23. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Tranås där företaget finns i jobbar för att företag som Panograf AB ska trivas.

Panograf AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-03. I Tranås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är tillverkning och försäljning av panoramafotografier samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Panograf AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-26.

Idag är Panograf AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Tranås.

Vill man komma i kontakt med Panograf AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0141-12141.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Panograf AB är Eriksson, Carl Gunnar Olof som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Horakova Eriksson, Ludmila som är född 1961 och har titeln Suppleant, Wiss, Jan Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Panograf AB har 556617-5310 som sitt organisationsnummer.