Santec Invest AB

Jönköpings län

Information

Santec Invest AB är ett av många verksamheter som finns i Tranås. Det är nämligen den kommunen som Santec Invest AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Santec Invest AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2002-03-12.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mjölbyv. 21, 573 43, Tranås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Santec Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Tranås arbetar för att verksamheter som Santec Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Santec Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, aktiehandel samt saneringsverksamhet inom regionen Tranås-Jönköping jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Santec Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Harrysson, Nils Anders -Johansson, Björn Peter Håkan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Santec Invest AB och det är följande personer, Harrysson, Nils Anders som är född 1951 och har titeln VD, Harrysson, Nils Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Björn Peter Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Pär Magnus Eigil som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva Christel Susanne som är född 1962 och har titeln Suppleant, Wiberg, Ralph Anders som är född 1968 och har titeln Revisor.Rååd, Eva Madeleine som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Santec Invest AB är 556624-5352.