GGP Sweden Förvaltning AB

Jönköpings län

Information

I Tranås finns det ett Aktiebolag som heter GGP Sweden Förvaltning AB. Det finns flera verksamheter som liknar GGP Sweden Förvaltning AB i Jönköpings län. Tranås är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

GGP Sweden Förvaltning AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-02-26 och det finns flera verksamheter som är det i Jönköpings län.

Sedan 2003-09-30 så har GGP Sweden Förvaltning AB varit registrerat och sedan 2003-12-04 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är GGP Sweden Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Tranås.

Vill man komma i kontakt med GGP Sweden Förvaltning AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Västra v. 31, 573 41, Tranås. Vi ni istället prata med GGP Sweden Förvaltning AB så kan ni göra det på 0140-67700.

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta aktier och andra värdepapper, tillhandahålla övriga bolag i koncernen med tjänster främst avseende administration, styrning, juridisk rådgivning och marknadsföring samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Metz, Georg Friedrich som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Blomqvist, Jonas Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Facco, Michele som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Levander, Lars Olov som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Lucernoni, Roberto som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nielsen, Troels som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotRydh, Gösta Per-Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Carl Olof Niclas som är född 1975 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Johansson, Ulf Allan Edvin som är född 1963 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantDeloitte AB som är född och har titeln RevisorLarsson, Jan Erik som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Metz, Georg Friedrich i förening med en av -Facco, Michele -Lucernoni, Roberto Firman tecknas av en av -Facco, Michele -Lucernoni, Roberto -Metz, Georg Friedrich i förening med en av -Nielsen, Troels -Rydh, Gösta Per-Olof .

GGP Sweden Förvaltning AB har 556649-9785 som sitt organisationsnummer.