Tandläkarstationen i Tranås AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tranås och Tandläkarstationen i Tranås AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tandläkarstationen i Tranås AB är ett av dem. Statusen för Tandläkarstationen i Tranås AB är att Bolaget är aktivt.

Tandläkarstationen i Tranås AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-07-01. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Tranås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tandläkarstationen i Tranås AB ska trivas.

Tandläkarstationen i Tranås AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Tranås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik, lokaluthyrning, handel av värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tandläkarstationen i Tranås AB inte är momsregistrerat.

Idag är Tandläkarstationen i Tranås AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Tranås.

Vill man komma i kontakt med Tandläkarstationen i Tranås AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0140-10680.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Carlbom, Sonja Katarina -Gustafsson, Sven-Arne.

De som är på något sätt har med Tandläkarstationen i Tranås AB är Gustafsson, Sven-Arne som är född 1954 och har titeln VD, Gustafsson, Sven-Arne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Nils Östen Kenneth som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hultman, Jan Folke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlbom, Sonja Katarina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Svensson, Karl Anders Sören som är född 1950 och har titeln Revisorba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Tandläkarstationen i Tranås AB har 556663-6618 som sitt organisationsnummer.