Håkan Fasth Rör AB

Jönköpings län

Information

Håkan Fasth Rör AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Tranås som är den kommunen där Håkan Fasth Rör AB finns. I Tranås så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Håkan Fasth Rör AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Håkan Fasth Rör AB har haft sedan 2004-10-28. Håkan Fasth Rör AB har funnits sedan och 2004-10-28 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Håkan Fasth Rör AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Orkesterg. 7, 573 38, Tranås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0140-53344.

Tranås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Håkan Fasth Rör AB Privat, ej börsnoterat.

Håkan Fasth Rör AB har idag 556667-6515 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Håkan Fasth Rör AB

Bolaget skall bedriva rörinstallationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Håkan Fasth Rör AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fast, Bo Håkan Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Malin Charlotta som är född 1972 och har titeln Suppleant, Svensson, Karl Anders Sören som är född 1950 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .