Linderås Lantteknik AB

Jönköpings län

Information

Linderås Lantteknik AB är ett företag som finns i Tranås. I Linderås Lantteknik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wagnström, Sven Åke Örjan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Tomas Olof som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Susanne Inga Kristina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Wagnström, Annelie Eva Karolin som är född 1967 och har titeln Suppleant, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, Henricsson, Magnus Lars Henrik som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantGLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Linderås Lantteknik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Linderås Lantteknik AB på telefon 073-0467836.

Bolaget skall bedriva försäljning av tjänster såsom reparationer och maskinservice till lantbruksföretag och industriföretag, försäljning av lantbruksmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Linderås Lantteknik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Linderås Lantteknik AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Tranås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Linderås Lantteknik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-01-13 och Linderås Lantteknik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Linderås Lantteknik AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Linderås Lantteknik AB har 556671-3243 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.