Attractus Fastighets AB

Jönköpings län

Information

I Tranås finns det ett Aktiebolag som heter Attractus Fastighets AB. Det finns flera verksamheter som liknar Attractus Fastighets AB i Jönköpings län. Tranås är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Attractus Fastighets AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-08-05 och det finns flera verksamheter som är det i Jönköpings län.

Sedan 2005-04-27 så har Attractus Fastighets AB varit registrerat och sedan 2005-08-05 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Attractus Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Tranås.

Vill man komma i kontakt med Attractus Fastighets AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Attractus Fastighets AB så kan ni göra det på .

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wärnelöv, Johny Arne som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wärnelöv, Helena Ewy Maria som är född 1959 och har titeln Suppleant, Carlson, Hans Sven Anders som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Attractus Fastighets AB har 556679-7600 som sitt organisationsnummer.