Håkan Sjögren Invest AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Håkan Sjögren Invest AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Tranås här finns det många olika Aktiebolag. Håkan Sjögren Invest AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Tranås jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

Håkan Sjögren Invest AB är momsregistrerat sedan2005-10-13 och har organisationsnummer 556686-9086.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0140-16275 alternativt besöka eller skicka post till Håkan Sjögren Invest AB på följande adress Rundelg. 3, 573 35, Tranås.

Håkan Sjögren Invest AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-10-13.

I Håkan Sjögren Invest AB så sitter följande personer i styrelsen: , Sjögren, Carl Erik Herbert som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet är att äga och förvalta värdepapper, import och försäljning av möbler och souvenirartiklar, äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.