Enil Fastigheter i Tranås AB

Jönköpings län

Information

Enil Fastigheter i Tranås AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Tranås som är den kommunen där Enil Fastigheter i Tranås AB finns. I Tranås så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Enil Fastigheter i Tranås AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Enil Fastigheter i Tranås AB har haft sedan 2006-03-30. Enil Fastigheter i Tranås AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Enil Fastigheter i Tranås AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Horns Gård , 593 93, Västervik men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Tranås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Enil Fastigheter i Tranås AB Privat, ej börsnoterat.

Enil Fastigheter i Tranås AB har idag 556693-5085 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Enil Fastigheter i Tranås AB

Bolaget skall bedriva verksamhet inom nedan nämnda områden samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska äga och förvalta fast egendom, aktier, värdepapper och annan likartad lös egendom. Vidare skall bolaget bedriva mäkleriverksamhet inom ovanstående områden.

I Enil Fastigheter i Tranås AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Karl Gotthard Bruno som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Asp, Jan-Olof Inge som är född 1951 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Stenqvist, Anders Jerker som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .